Praktijk De Hoogte

Praktijk voor kinder en jeugdpsychologie

Over De Hoogte

Wat kan ik voor je doen

Vergoedingen en kosten

Contact en aanmelden

Contactgegevens

Praktijkadres:

De Hoogte is gevestigd in het gebouw van Het Nederlandse Rode Kruis op de eerste verdieping

Cattepoelseweg 263
6815 CD Arnhem

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.praktijkdehoogte.nl

telefoon: 06 847 302 28

IBAN: NL69 RABO 0300 3175 06

KvK: 57346151

Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag

Telefonisch spreekuur: donderdag 11.00-12.00 uur

 

Waarneming

Wanneer ik langdurig afwezig ben door vakantie of ziekte, wordt mijn praktijk waargenomen door Rian van Zandwijk, GZ-psycholoog en EMDR practitioner. Je kunt bij haar terecht voor telefonisch overleg en vragen die niet kunnen wachten tot mijn terugkomst. Contactgegevens: Rian van Zandwijk / Praktijk Een en AL / Cattepoelseweg 263 / 6815 CD Arnhem / 06-55100344/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.praktijkeenenal.nl/

Bereikbaarheid

 

Aanmelden

Aanmelden bij de Hoogte gaat als volgt:

  1. Stuur mij een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of een bericht (0684730228) en beschrijf hierin kort je vraag. Ik neem dan contact met je op en kan aangeven of ik iets voor je kan betekenen. Let op dat je over de mail nog geen privacygevoelige informatie deelt.
  2. Na het eerste mail- of telefonischcontact, stuur ik je een aanmeldformulier via een beveiligde mail. Vul het aanmeldformulier in met je persoonlijke gegevens en de behandelvraag.
  3. Ben je door de huisarts of de gemeente/wijkteam verzwezen naar mij dan wordt de therapie vaak vergoed. Zorg in dat geval dat ook de verwijzing van een arts of wijkteam naar mij toe komt. 

Na ondertekening kun je het aanmeldformulier en de verwijsbrief versturen naar:

De Hoogte

t.a.v. C.E.M. Hoogenraad

Cattepoelseweg 263

6815 CD Arnhem

Afmelden

Afmelden kan tot uiterlijk 24 uur van te voren via mail/sms/telefoon. Indien je te laat afmeldt wordt de sessie bij jou zelf in rekening gebracht middels een nota. De gemeente vergoedt dit niet.

Uitzondering: in verband met de Corona maatregelen wordt op dit moment een late afmelding als gevolg van ziekte/verkoudheid, niet bij jou in rekening gebracht.

Wachttijden

Op dit moment is de praktijk gesloten in verband met de vakantie.

Na de zomervakantie kun je je weer aanmelden bij de Hoogte. Er is een wachttijd vanaf september van ongeveer 4 weken, gerekend vanaf het moment dat de aanmeldformulieren bij mij binnen zijn.

Voor verwijzers

In september, na de zomervakantie, neem ik weer nieuwe aanmeldingen aan

De Hoogte geeft kortdurende behandelingen en heeft contracten met de gemeente Arnhem en de omliggende gemeenten behalve met de gemeente Rheden/Rozendaal

Wilt u in de verwijsbrief vóór de aanvang van de behandeling aangeven:

1) datum van verwijzen, uw gegevens en de gegevens van de client

2) de problematiek (vermoeden van een in de DSM benoemde stoornis)

3) het zorgproduct dat u indiceert, bijvoorbeeld: behandeling jeugd GGZ

Een verwijzing blijft over het algemeen 3 maanden geldig.

Voor overleg kunt u het best contact opnemen door een bericht te sturen naar 06 84730228, of bijvoorbeeld via Siilo, Zivver, KPN zorgmessenger of een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).