Praktijk De Hoogte

Praktijk voor kinder en jeugdpsychologie

Over De Hoogte

Wat kan ik voor je doen

Vergoedingen en kosten

Contact en aanmelden

Contactgegevens

Praktijkadres:

De Hoogte is gevestigd in het gebouw van Het Nederlandse Rode Kruis op de eerste verdieping

Cattepoelseweg 263
6815 CD Arnhem

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.praktijkdehoogte.nl

zorgverleners kunnen een beveilgde mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefoon: 06 847 302 28

IBAN: NL69 RABO 0300 3175 06

KvK: 57346151

Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag 9.00-17.00 uur 

Telefonisch spreekuur: donderdag 11.00-12.00 uur

 

Er is geen 24-uurs beschikbaarheid. Dit betekent dat je bij crisis contact op dient te nemen met de huisarts of buiten kantoortijden met de huisartsenpost.

 

Vakantie

De praktijk is gesloten van 15-07-2024 t/m 9-08-2024

 

Waarneming

Wanneer ik langdurig afwezig ben door vakantie of ziekte, wordt mijn praktijk waargenomen door Rian van Zandwijk, GZ-psycholoog en EMDR practitioner. Je kunt bij haar terecht voor telefonisch overleg en vragen die niet kunnen wachten tot mijn terugkomst. Contactgegevens: Rian van Zandwijk / Praktijk Een en AL / Cattepoelseweg 263 / 6815 CD Arnhem / 06-55100344/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.praktijkeenenal.nl/

Bereikbaarheid

Aanmelden

Aanmelden bij de Hoogte gaat als volgt:

    1. Stuur mij een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of een bericht (0684730228) en beschrijf hierin kort je vraag. Ik neem dan contact met je op en kan aangeven of ik iets voor je kan betekenen. Let op dat je over de mail nog geen privacygevoelige informatie deelt.
    2. Na het eerste mail- of telefonischcontact, stuur ik je een aanmeldformulier via een beveiligde mail. Vul dit formulier in met je persoonlijke gegevens en de behandelvraag en stuur deze via dezelfde beveiligde mail terug.
    3. Ben je door de huisarts of de gemeente/wijkteam verzwezen naar mij dan wordt de therapie vaak vergoed. Zorg in dat geval dat ook de verwijzing van een arts of wijkteam naar mij toe komt.

Je kunt het aanmeldformulier en de verwijsbrief ook via de post versturen naar:

De Hoogte

t.a.v. C.E.M. Hoogenraad

Cattepoelseweg 263

6815 CD Arnhem

 

Afmelden

Afmelden kan tot uiterlijk 24 uur van te voren via mail/sms/telefoon. Indien je te laat afmeldt wordt de sessie bij jou zelf in rekening gebracht middels een nota. De gemeente vergoedt dit niet.

Wachttijden

Op dit moment (08-07-2024) is er een wachttijd tot het eerste gesprek van ongeveer 8 weken, daarna is er geen wachttijd meer en heb ik in principe plek om de behandeling meteen starten.

 

Vakantie

De praktijk is gesloten van 15-07-2024 t/m 9-08-2024

Voor verwijzers

De Hoogte geeft kortdurende behandelingen en heeft contracten met de gemeente Arnhem en de omliggende gemeenten behalve met de gemeente Rheden/Rozendaal

Wilt u in de verwijsbrief vóór de aanvang van de behandeling aangeven:

1) datum van verwijzen, uw gegevens en de gegevens van de client

2) de problematiek

3) het zorgproduct dat u indiceert, bijvoorbeeld: behandeling jeugd GGZ

Een verwijzing blijft over het algemeen 3 maanden geldig.

Voor overleg kunt u het best contact opnemen door een bericht te sturen naar 06 84730228, of door beveilgde mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.