Praktijk De Hoogte

Praktijk voor kinder en jeugdpsychologie

Over De Hoogte

Wat kan ik voor je doen

Vergoedingen en kosten

Algemeen

De Hoogte biedt kortdurende behandeling binnen de Jeugd GGZ. Ik heb contracten met de gemeente Arnhem en een aantal omliggende gemeentes (Arnhem, Duiven, Overbetuwe, Renkum, Westervoort, Overbetuwe, Zevenaar/ Rijnwaarden, Lingeaard en Wageningen). Ik heb geen contract met de gemeente Rheden/Rozendaal.

Behandeling voor kinderen en jongeren tot 18 jaar wordt vaak vergoed wanneer ik een contract heb met deze gemeente heb en er een officiele verwijzing is van een arts of van de gemeente/wijkteam zelf.

Je kunt bij De Hoogte ook terecht voor behandeling zonder verwijzing, in dat geval wordt de behandeling niet vergoed.

Vergoeding

De gemeenten met wie ik contracten heb, vergoeden behandelingen voor kinderen en jeugdigen binnen de Jeugd- GGZ en jeugdhulp als je verwezen bent.
De verwijzer (bijvoorbeeld de gemeente/wijkteam, de huisarts of kinderarts) maakt als eerste een inschatting van de problemen en geeft de indicatie voor welke behandeling je in aanmerking komt.
Let op: als je een afspraak mist of niet tijdig afzegt, moet je deze sessie zelf betalen (de gemeente vergoedt deze kosten niet).

De Hoogte hanteert een tarief van €105,- per sessie (45 minuten) wanneer je geen verwijzing van een arts hebt of de hulp buiten de gemeente om wilt regelen.

 

Zelf betalen

De Hoogte hanteert een tarief van €105,- per sessie (45 minuten) voor diagnostiek of behandeling wanneer je geen verwijzing van een arts hebt of de hulp buiten de gemeente om wilt regelen.

Een volledige behandeling bestaat meestal uit:

  • Inschatting van de problematiek aan de hand van een intakegesprek en vragenlijsten
  • Verslaglegging
  • Behandelsessies of diagnostiek
  • Eindgesprek

Supervisie

Bij De Hoogte kun je terecht voor supervisie, zowel face to face als online voor de opleidingen tot:

  • Gezondheidszorg psycholoog (GZ-opleiding)
  • Cognitief gedragstherapeut (VGCT).
  • EMDR therapeut (VEN)

 

Tarieven

45 minuten

60 minuten

90 minuten

Individuele supervisie

€105,-

€140,-

€210,-

Supervisie met 2 personen

nvt

€75,-

per persoon

€112,50

per persoon

Supervisie met 3 personen

nvt

nvt

€85,-

per persoon

 

Meestal plannen we ongeveer eens per maand een supervisie in zodat je genoeg tijd hebt om nieuwe filmpjes te maken. Ik werk graag met dubbele sessies van 90 minuten. Evaluaties en het lezen/corrigeren van verslagen, worden apart gerekend. 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Contact en aanmelden